Design Meets Function Den perfekte balance

Kernen af, hvem vi er

Vores passion for design og teknologi både inspirerer og begejstrer folk i hele verden. Kombinationen af vores omfattende knowhow og næsten 150 års erfaring er vejen til at sikre, at vores produkter ikke alene ser godt ud, men også gør hverdagen betydeligt lettere og mere behageligt.

Geberits produkter er resultatet af en perfekt balance mellem elegant design og fremragende funktionalitet – og de er fremstillet ansvarligt med holdbare materialer i høj kvalitet. De er lette at rengøre, at bruge og øger komforten.

En kombination af fremragende funktionalitet og æstetisk design på hele badeværelset – det er, hvad Design Meets Function betyder.

Architects’ Darling Award Geberit får guld i kategorien Bad og Sanitet

Architects' darling

Markedsundersøgelsen bag “Architects 'Darling“, som blev udført af Swiss Construction Documentation, afslørede, hvem der er arkitekternes favorit inden for kategorien Bad og Sanitet.

Hvilke producenter foretrækker arkitekter i Schweiz at arbejde med? Hvem har de bedste løsninger og produkter inden for forskellige brancher og bygningsområder? Hvem er mest overbevisende ift. innovation, produktkvalitet, pris / ydelsesforhold og produktvalg?

Baseret på disse spørgsmål opfordrede Docu Media Schweiz GmbH ingeniører og arkitekter til at evaluere producenterne og deres produkter. Det foregik i perioden oktober 2019 til februar 2020.

GEBERIT – FAVORITEN HOS ARKITEKTER OG INGENIØRER I KATEGORIEN BAD OG SANITET

I 15 kategorier inden for byggeprodukter kårede arkitekter og planlæggere deres favoritprodukt. Geberit modtog guldprisen i kategorien Bad og Sanitet. Ifølge evalueringen var det især Geberits høje produktkvalitet og de innovative løsninger, der blev lagt vægt på.

ALT FRA EN ENKELT KILDE GIVER NEM PLANLÆGNING OG PÅLIDELIGHE

Kombinationen af kompetencer inden for innovativ og pålidelig sanitær teknologi bag væggen og et tidløst design og sofistikeret funktionalitet foran væggen givet komplet integrerede badeværelsesløsninger. Det giver arkitekter bedre planlægningssikkerhed, effektive arbejdsprocesser og systemgaranti til hele badeværelset.