Højere standarder inden for rengøringsvenlighed på badeværelset

Smarte produkter, der holder sig mere rene og er rengøringsvenlige – til dem, der ønsker at minimere behovet for rengøring.

Ideelt set bør et badeværelse altid se ud, som om det lige er blevet gjort rent. Men hvem kan egentlig lide at gøre rent? De fleste ønsker ikke at bruge deres sparsomme tid på at rengøre toiletter, håndvaske eller brusenicher, ligesom de ikke nyder besværet med at rengøre svært tilgængelige hjørner, besværlige overflader og dårligt placerede håndtag. Vi væmmes alle ved tanken om at fjerne hår fra afløbet og fjerne snavs i toilettet med en toiletbørste. Selv fingeraftryk på skinnende overflader er irriterende og vanskelige at fjerne. Derfor udvikler Geberit løsninger, der forhindrer, at snavs ophobes, og minimerer mængden af den nødvendige rengøring.

Better bathrooms, better lives

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Nyttig information og intelligente funktioner til øget rengøringsvenlighed

Badeværelsesprodukter

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads
Mere funktionelt design
Større komfort
Øget tilgængelighed
Forbedret brugervenlighed

Skab dit personlige badeværelse Geberit Badeværelsesmagasin

Geberit Badeværelsesmagasin

Se alle Geberit badeværelsesserier såvel som idéer og inspiration i Badeværelsesmagasinet. Billederne kan inspirere til kreative idéer til dit eget badeværelse, og de mange produkter giver dig mulighed for at skabe dit personlige badeværelse, som er både flot, praktisk og funktionelt.

Bestil Badeværelsesmagasinet gratis