For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik .

OK

Geberit Danmark

Geberit Pluvia

Let it rain

Mere kompakte Geberit Pluvia tagbrøde, der er endnu nemmere at montere end deres forgængere. Geberit Pluvia i BIM med Autodesk® Revit® og produktguiden. Med afprøvet teknologi, innovative detaljer og en helhedsorienteret service fortsætter Geberit Pluvia med at sætte nye standarder.

Geberit Pluvia
CleanLine afløbsrende

Rene afløb

Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære, fordi det er diskret og giver mulighed for individuelle løsninger tilpasset det enkelte badeværelse. Alle de løsninger, som tilbydes af Geberit til brusenichen, er kendetegnet ved et flot design, nem rengøring og en hydraulisk optimeret afløbsteknologi.

Geberit CleanLine

Sikkerheds-information
Geberit AquaClean

Sikkerhedsinformation vedr. Geberit AquaClean 8000plus / Balena 8000

Flere oplysninger
Geberit AquaClean Mera

Oplev AquaClean følelsen

Oplev en blid rengøring med vand med Geberit AquaClean douchetoiletter. Du kan dermed nyde en frisk og ren følelse hele dagen. Geberit AquaClean kombinerer komfort, design og bæredygtighed med den velkendte Geberit kvalitet i skabelsen af æstetiske og innovative løsninger til badeværelset. Du kan finde den rigtige model stort set uanset behov og boligmiljø – lige fra douchetoiletsæder til komplette, luksuriøse WC-systemer. Læs mere om toilettet, som rengør dig med vand!

Geberit AquaClean