For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Lad afløbet forsvinde i væggen

Geberit shower element

Afløb monteret foran væggen
De innovative Geberit montageelementer til plant gulv i brusenichen flytter vandudløbet fra gulvet hen foran væggen. På denne måde udgør de en særligt elegant løsning til plant gulv i brusenichen og sikrer en enkel og sikker montering.

Elegant designløsning til plant gulv i brusenichen
Sanitetsinstallationerne forstyrrer ikke længere trinlyden og isoleringen mod varme. Gulvvarme kan lægges under gulvet i brusenichen uden hindringer. Gulvkonstruktionen er nemmere, og den forstyrres ikke længere af afløbet. Hele afløbet er placeret i ét monteringsniveau foran væggen.

Let at installere
Geberits montageelement til brusenicher kan fås til Geberit Duofix, Geberit GIS, Geberit Sanbloc og som et Geberit Uniflex shower element til fast konstruktion. Takket være et bredt indstillingsområde kan det tilpasses til næsten alle standardvæg- og gulvkonstruktioner. Interfaces mellem de forskellige moduler er klart defineret og løst.

Frontplader, der passer til enhver smag
Frontpladen over afløbet kan fås i fire forskellige udførelser: blankforkromet, børstet rustfrit stål, alpin-hvid og påsat fliser. Frontpladen kan afmonteres manuelt. Bagved findes der en hårsi, som nemt kan afmonteres og gøres ren.

Høj afløbsydelse og afprøvet sikkerhed
Geberit vandlås med en vandlåshøjde på 50 mm, der lever op til standarderne, er overbevisende med sin høje afløbsydelse på 0,8 l/s. Geberit montageelementer til brusenicher er blevet testet i det samlede system og i forskellige opbygningssituationer og yder derfor en omfattende sikkerhed, hvad angår brandbeskyttelse og lydisolering.


Bag væggen

Geberit GIS eller Geberit Duofix installationselementer kommer klar til at installere, hvilket reducerer mængden af ​​installationsarbejde, der kræves. Geberit vægafløb for brusere er designet til at svare på alle fliselæggerens spørgsmål.


Lav installationshøjde
Takket være sine små dimensioner, er Geberit Showerelement også særdeles velegnet til situationer med lavt installationshøjde og kan tilsluttes de eksisterende afløbsrør uden problemer, hvilket gør den ideel til renoveringsprojekter.

Praktisk til hverdag
Geberit Showerelement har en integreret hårsi som kan fjernes og rengøres på ingen tid.


Profil
Ved at installere en opsamlingsprofil foran showerelementet er det lettere at skabe en svag hældning i gulvet.