For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Funktion i topform

Geberit afløb og indløb til badekar

Sikker, hurtig og spændingsfri montering
Geberit afløbsgarniturer til badekar er udstyret med en fleksibel bælgtætning ved overløbet. Dermed sikrer de en enkel, sikker og spændingsfri montering i næsten alle konstruktionssituationer. Fleksible tætninger på begge sider af afløbet og overløbet sikrer badekar af ethvert materiale mod skader, der er forårsaget af korrosion.

Hurtigt afløb, god beskyttelse mod tilstopning
Da de har inkorporeret den velkendte Geberit know-how, er vandlåsene formet til optimal gennemstrømning, hvilket sikrer en høj afløbsydelse og en meget god selvrensende effekt. Dette giver en væsentlig nedsættelse af risikoen for tilstopning.

Flad profil til komfortabel adgang til badekarret
Nogle modeller har en flad byggehøjde, således at badekarret kan installeres ved en lavere højde, hvilket gør det mere komfortabelt at træde op i dit badekar end ved mange andre systemer.

Komplet sortiment til ethvert badeværelse
Geberit afløbsgarniture til badekar og indløb kan fås i forskellige dimensioner og i de typiske farver til sanitetsarmaturer, såsom blankforkromet, alpin-hvid, matforkromet eller forgyldt, så de passer til dine kunders ønsker. Alle synlige komponenter er designet på en sådan måde, at afløbssystemerne til badekar og brusere har et matchende udseende.


Intelligente detaljer og et udvalg af farver og størrelser gør, at Geberit afløbsgarniture til badekar er en fantastisk løsning til badeværelser. Brugeren af badeværelset har fordel af afløbsydelsen og den høje grad af beskyttelse mod tilstopning og installatøren af den sikre og hurtige montering.


Tryk i stedet for at dreje: Ved hjælp af en innovativ trykknapbetjening åbner og lukker Geberit PushControl afløbsgarnituren til badekarret. Dette gør betjeningen nemmere, mere komfortabel og mere praktisk for brugeren. Takket være trykknapmekanismen har badekarrets overløb en ultraflad profil, således at der ikke længere er nogen drejemekanisme, der stikker frem og forstyrrer badekarrets glatte indre overflader. Montering er lige så enkel og sikker som med andre Geberit afløbsgarniturer til badekar. Desuden tilbyder vandlåsen, som blev designet til optimal gennemstrømning, og som har en flad profil, de fordele, der er typiske for Geberit produkter.


Geberit afløb med indløbsfunktion integrerer vandforsyningen diskret i badekarrets overløb.