For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Sikkert afløb

Geberit afløbssystemer

Afløb med system
Geberit know-how dækker hele den vej, som vandet transporteres ad, når det bevæger sig gennem en bygning. Lige fra tilslutningen til vandforsyningen videre over fordelingen til alle etager, hele vejen til afløbet fra bygninger og tag ind i det offentlige kloakanlæg så findes der systemer, som er perfekt tilpasset til hinanden.

Morgendagens standarder sættes i dag
Med Geberit afløbssystemer tilbyder ingeniører og installatører deres kunder en løsning, der repræsenterer den mest avancerede teknologi, hvad angår hydraulik, brandbeskyttelse og lydisolering, pålidelighed, enkel montering og miljømæssige egenskaber. Som et resultat af de konstante forbedringer, som Geberit har implementeret i sine egne udviklingslaboratorier, sætter virksomheden morgendagens standarder allerede i dag.

Anvendelse af vores kunders know-how
Praktisk anvendelighed og enkel og sikker håndtering på byggepladsen er af afgørende betydning for produkternes og systemernes succes. Derfor tager Geberit hensyn til tilbagemeldinger og forslag fra installatører og ingeniører fra hele verden, når de laver ny- og videreudviklinger. Dette betyder, at vores kunders know-how også findes i ethvert Geberit produkt.Afvandingssystemer fra bygninger

Til praktisk talt alle områder inden for afløb fra bygninger tilbyder Geberit passende løsninger - fra optimeret brandbeskyttelse og lydisoleret installation i enfamilies- og flerfamilieshuse over afløbssystemer til højhuse, hele vejen til specielle løsninger til industrielle og forretningsmæssige anvendelser. Det er ikke kun resultaterne fra virksomhedens egne forskningsafdelinger og -laboratorier, der finder vej til Geberits produkter og systemer, men også tilbagemeldingerne fra vores kunder.

Tagafvandingssystemer

Med Geberit Pluvia indløbsdel har Geberit revolutioneret afløbet fra store tagarealer. Med undertryksteknologien i tagafvandingssystemet opnås der en afløbsydelse, der praktisk talt er dobbelt så stor som for konventionelle afløbssystemer, hvilket giver en forenklet projektering af hele systemet. Dette betyder, at store bygninger er veludstyret til konstant stigende regnmængder.

Vandlåse

Sikre, pålidelige og med en høj afløbskapacitet: Geberit vandlåselukker hullet mellem sanitetsudstyr som brusere, badekar, håndvaske, gulvafløb, vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Dette sikrer, at alt passer sammen i bygningsinstallationen.