For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Geberit svejsemaskiner

Lavere omkostninger og vægt

Velgennemtænkte, pålidelige maskiner til professionelle

Geberit har ændret og forbedret de afprøvede svejsemaskiner UNIVERSAL og MEDIA til Geberit PE-HD og Geberit Silent-db20 afløbsledninger. Et nyt spændepladesæt gør det nemmere at justere til forskellige rørdimensioner.

Tidsbesparelse på byggepladsen og i værkstedet

Som regel bliver Geberit PE og den støjdæmpende Geberit Silent-db20 forbundet med en spejlsvejsning. En betydelig fordel ved denne tilslutningsteknologi er, at hele delstrækninger af rør kan præfabrikeres i værkstedet, hvilket sparer en del tid på byggepladsen og muliggør en økonomisk serieproduktion, hvis det er nødvendigt.

I årtier har Geberit nu tilbudt næsten uopslidelige svejsemaskiner, således at installatører kan arbejde hurtigt både på værkstedet og byggepladsen. De er udstyret med en høvl såvel som et svejsespejl. Deres robuste spændeplader gør, at rør og formstykker, der skal svejses, kan befæstiges sikkert.


Lettere maskiner, hurtigt værktøjsskift

Geberit har nu givet disse maskiner et helt nyt design uden dog at ændre på deres legendariske robusthed. Der blev lagt speciel vægt på betjeningen og ændring af maskinerne fra en rørdimension til en anden.

Let og effektiv at betjene

Geberit ESG 3 elsvejser kan bruges til alle dimensioner op til DN 300 og kan svejse op til 3 elsvejsemuffer på én gang. En fjernbetjening gør arbejdet lettere. Takket være den indbyggede overspændingsbeskyttelse kan den også benyttes med en generator.