For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Fjerner frygten for store regnmængder

Geberit tagafvandingssystemer

Sikkert afløb fra store tagarealer
Afløb fra store tagarealer bliver en stadigt vigtigere opgave i moderne beboelses-, industri-, forretnings- og højhusbyggeri og er i mange lande genstand for nationale forskrifter og standarder. Hyppige, kraftige regnmængder medfører stigende krav med hensyn til projektering og implementering af afløbssystemer for at sikre, at også endnu større mængder af vand kan afledes på sikker vis.

Økonomisk anlæg med en meget høj afløbsydelse
Med Geberit Pluvia tagbrønd med undertryk og de robuste og alsidige PE-HD afløbsledninger kan økonomiske, hele systemer til afløb af regnvand implementeres med Geberit, som sørger for et sikkert afløb af store regnmængder. De er hydraulisk optimeret, således at afløbsydelsen praktisk talt er dobbelt så stor, som det er tilfældet for konventionelle systemer med den samme rørdimension. Geberit nødoverløb giver ekstra sikkerhed til ekstreme vejrforhold.