For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Nem lydisolering

Geberit Silent-PP

Hurtig, økonomisk og akustisk optimeret spildevandsinstallation
Geberit Silent-PP afløbssystem er ideelt til den hurtige, økonomiske og akustisk optimerede spildevandsinstallation i afløbssystemer. Det kan anvendes i enfamilies- eller flerfamilieshuse som en omfattende spildevandsinstallation eller i fleretages boligbyggeri til tilslutningsledninger.

Pålidelige, sikre materialeegenskaber
Geberit Silent-PP består af robuste, mineralforstærkede trelagsrør. Som et resultat af deres minimale udvidelse er det muligt at installere hele afløbssystemet uden at bruge ekspansionsmuffer. Systemrørenes høje ringstivhed og de afprøvede EPDM-læbetætninger i mufferne sørger for at holde afløbssystemet pålideligt og konstant tæt. Rør og fittings kan også forarbejdes ved lave temperaturer i kraft af materialer, der er gode til at modstå kuldepåvirkninger. Den høje UV-bestandighed muliggør også en økonomisk udendørs opbevaring af systemet i kortere perioder. Alle formstykker har relevante mærkninger til hverdagsarbejdet for at sikre hurtig og enkel tilpasning. En visuel kontrol ved hjælp af en enkel afmærkning viser den korrekte indstiksdybde.

Kan håndtere belastninger og er hydraulisk optimeret
Formstykker i de typiske skaktdimensioner er hydraulisk optimeret. Dette muliggør endnu større belastninger og endnu mindre skaktdimensioner i nogle tilfælde.

Systemkompatibel med Geberit Silent-db20
I private beboelser med flere etager har den økonomiske tilslutning med Geberit Silent-PP fra badeværelserne til skakten bevist sit værd. Det er muligt at opnå et optimalt cost-benefit-forhold via kombinationen med Geberit Silent-db20 i skakten. Reduktionsmuffer med kløer i rustfrit stål kan fås til at skabe tætte, faste tilslutninger mellem de to systemer.

10 gode grunde til Geberit Silent-PP


Prisvindende afløbssystem

10 gode grunde til Geberit Silent-PP

1

Akustisk optimeret

Mere kraft, mindre støj

Robuste trelagsrør og hydraulisk optimerede formstykker sikrer højere afløbskapacitet og mindre støj i afløbsledningen. Geberit Silent-PP plug-in-afløbssystem er ideelt til afløbsskakten til hurtige og støjoptimerede etagetilslutninger.

2

Høj ringstivhed

Pålideligt tæt

Den høje ringstivhed i Geberit Silent-PP systemrør og formstykker, som er forstærket med ribber, muliggør nem og sikker bearbejdning. EPDM-læbetætningerne har haft succes i årtier, da de garanterer for, at hele systemet er pålideligt og konstant tæt.

3

Minimal lineær udvidelse

Montering uden ekspansionsmuffer

Eftersom Silent-PP trelagsrør næsten ikke udvider sig, kan hele afløbssystemet kobles til uden ekspansionsmuffer. Der kompenseres for lineær udvidelse i mufferne. Dette nedsætter omkostningerne og installationstiden.

4

Bestandig over for kuldepåvirkninger

Sikker bearbejdning, også ved lave temperaturer

Eftersom Geberit Silent-PP er fremstillet af robuste materialer, som kan modstå kuldepåvirkninger, kan rør og formstykker forarbejdes sikkert, også ved lave temperaturer, og uden problemer eller risiko for brud.

5

Sikkert beskyttet mod UV-stråling

Kortvarig udendørs opbevaring mulig

Et højt indhold af kønrøg i Geberit Silent-PP rør og formstykker forhindrer, at materialet bliver skrøbeligt. Den høje UV-bestandighed muliggør en økonomisk udendørs opbevaring af systemet i kortere perioder.

6

Nem tilpasning

30-graders-mærkning på hvert formstykke

Alle formstykker i Geberit Silent-PP plug-in-afløbssystemet har en 30-graders-mærkning. Dette gør tilpasningen af hele afløbssystemet hurtig og enkel. Det er Know-How Installed.

7

Kontrollerbar indstiksdybde

Endestop uden måling

Den korrekte indstiksdybde foreskrives af en stopklods, så du kan spare dig tidskrævende måling og mærkning. Dette giver en sikker og hurtig forarbejdning. Korrekt isatte tilslutninger sikrer, at afløbsledningerne er konstant tætte.

8

Højere afløbskapacitet

Hydraulisk optimeret til større økonomisk effektivitet

Geberit Silent-PP formstykkernes hydraulisk optimerede geometri muliggør en dimensionering, der er mere økonomisk. Mindre dimensioner er billigere og kan belastes mere. Du kan planlægge mindre skaktstørrelser og få fordel af ekstra omkostningsfordele.

9

Sikre adaptere

Konstant tilsluttet med kløer i rustfrit stål

Adaptere med holdeklo i rustfrit stål kan fås til sikker etagetilslutning af Geberit Silent-PP med skakterne fra det lydisolerede Geberit Silent-db20 afløbssystem. De faste reduktionsmuffer tilslutter de to Geberit systemer sikkert og konstant.

10

Hvidt indvendigt rør

Find tilstopninger og rørproblemer hurtigere

Det hvide indvendige rør har betydelige fordele, for eksempel hvis røret bliver tilstoppet og skal undersøges med et kamera. Aflejringer er mere synlige end på et mørkt indvendigt rør, og det problematiske område kan hurtigere lokaliseres.