For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Afløbsvand på listefødder

Geberit Silent-db20

Tredobbelt beskyttelse mod støj
Geberit Silent-db20 opfylder eksisterende krav til lydisolering uden problemer, da lydisoleringen allerede er installeret. Den mineralsk forstærkede plast, PE, som bruges til fremstillingen, giver rør og formstykker en øget vægt, hvilket bevirker en effektiv nedsættelse af deres naturlige vibration og af den støj, der skabes. Lydisoleringsribber i slagzonerne giver en yderligere nedsættelse af støjudviklingen. Endvidere adskilles afløbssystemet akustisk fra både vægge og lofter i kraft af systemrørbærer til befæstigelse til væggen, hvilket hindrer overførsel af bygningslyd.

Løsninger til praktisk talt alle typer bygninger
Grenrør i de typiske skaktdimensioner er hydraulisk optimeret. Dette muliggør endnu større belastninger og endnu mindre skaktdimensioner i nogle tilfælde. Rør og fittings kan fås i dimensionerne fra DN 56 til DN 150, dvs. til praktisk talt alle typer bygninger, fra enfamilieshuse til højhuse.

Økonomiske og sikre tilslutningsmetoder
Der er mulighed for forskellige tilslutningsmetoder, afhængigt af anvendelsen. Elektro-svejsemuffer opnår enkelt og sikkert en fuldstændig trækstyrke, f.eks. til ekstra sikkerhed når de lægges i beton eller under snævre installationsforhold. Spejlsvejsning bliver normalt anset for en sikker tilslutningsmetode på byggepladsen eller under præfabrikation. Afkortning og montering udføres uden brug af special værktøj. Rester fra forarbejdningen kan genbruges som passtykker eller bortskaffes uden problemer.