For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

De professionelle til det beskidte arbejde

Geberit PE afløbsrør

Modstandsdygtige over for høje temperaturer og aggressive medier
Geberit PE-HD afløbsrør er lavet af det robuste rørmateriale højdensitets polyetylen (PE-HD) og er således velegnet til en lang række forskellige anvendelser inden for tagafvandingssystemer, industri-, handels- eller laboratoriefaciliteter, placering i jorden, i beton eller i brokonstruktioner. Varmt vand påvirker ikke materialet ved temperaturer på op til 80 °C – eller endda op til 100 °C i kortere perioder og uden mekanisk belastning. Det er modstandsdygtigt over for ca. 95 % af alle almindelige alkalier, syrer og kemikalier. Rørene og formstykkerne kan også modstå chok, fald, slag eller kortvarige tryk på op til 1,5 bar uden brud eller varig deformering.

Geberit PE - tilslutninger med langvarig stabilitet
Geberit PE rør findes i dimensioner fra DN 30 til DN 300 og med et bredt sortiment af fittings. Rør og fittings kan tilsluttes ved hjælp af spejlsvejsning, elmuffesvejsning, skrueforbindelser eller flanger.

Egnet til Geberit systemteknologi
Geberit PE rør og fittings kan integreres sømløst i Geberit systemet med sine systemer til brandbeskyttelse, tagafvanding og industri, og de kan kombineres med dem uden besvær.

Sikkert, miljøvenligt materiale
Det anvendte materiale, polyetylen, er miljøvenligt og fuldt ud genanvendelig. Der opstår ingen giftige udslip under bearbejdning af materialet eller i tilfælde af brand.