For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Sikre, effektive, stille

Geberit systemer til afløb fra bygninger

Europæisk markedsleder inden for afløb fra bygninger
Geberit er ikke blot markedsleder inden for sanitetsteknologi i Europa, men også inden for afløb fra bygninger. Det er derfor, virksomheden konstant investerer i optimeringen af eksisterende anlæg og i udviklingen af nye teknologier og produkter.

Stor kompetence inden for brandbeskyttelse og lydisolering
Geberit driver et enestående byggeteknologi- og akustiklaboratorium. Her kontrolleres individuelle komponenter og hele afløbssystemer med hensyn til deres hydrauliske, akustiske og statiske egenskaber. Således kan for eksempel lydoverførslen fra afløbsskakter gennem flere etager afprøves under realistiske forhold og dermed optimeres med hensyn til lydisolerende egenskaber. Inden for brandbeskyttelse arbejder Geberit tæt sammen med eksterne testlaboratorier for at udsætte prototyper for realistiske tests og for at certificere serieprodukter.

Optimalt afløb til enhver bygning
Takket være egen forskning og udvikling samt kundernes erfaringer tilbyder Geberit passende løsninger til praktisk talt alle områder inden for afløb fra bygninger - fra optimeret brandbeskyttelse og lydisoleret installation i enfamilies- og flerfamilieshuse over afløbssystemer til højhuse, hele vejen til specielle industrielle løsninger.