For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Komplet pakke til toilettet

Geberit WC-systemer

Når alt skal matche perfekt
Geberit WC-systemer tilbyder alt, hvad installatøren har brug for til en sikker og økonomisk installation. Lige fra synlige cisterner og indbygningscisterner, vandbesparende ombygningssæt og videre til prisvindende cisternemoduler - alle skylleteknologierne giver den perfektion, som Geberit er kendt for, ned til den mindste detalje. I dag sætter Geberit AquaClean, toilettet som rengør dig med vand, allerede den nye standard for hygiejne og kropspleje i badeværelset.

Komplette installationer, hvor alt fungerer sammen i perfekt harmoni
I kombination med Geberit betjeningsplader, som kan fås i mange flotte designs og materialer, skabes der komplette WC-systemer, hvor design, funktion og økonomisk effektivitet spiller perfekt sammen.


Geberit indbygningscisterner har vist deres pålidelighed i mere end 40 år og er blevet installeret en million gange over hele verden. De sætter standarden, når det drejer sig om at spare på vandet. Geberit synlige cisterner supplerer WC-systemerne. Med sine vandbesparende ombygningssæt sikrer Geberit, at også ældre modeller kan fungere på en ressourcebesparende måde, der passer til i dag.


Læs mere om indbygningscisterner
Læs mere om synlige cisterner
Læs mere om svømmeventiler og skylleventiler


Geberit AquaClean, toilettet der rengør dig med vand, bringer en ny dimension af renhed til badeværelset.


Læs mere om Geberit AquaClean


Med et modul til WC'er, som har vundet designpriser, slår Geberit ind på en ny vej inden for badeværelsesdesign. Hvad enten det er i et nybyggeri eller i forbindelse med badeværelsesrenovering - det veldesignede modul kan installeres hurtigt og nemt af blot én installatør.


Læs mere om Geberit Monolith


Geberit betjeningsplader giver det perfekte sidste touch til badeværelsesinstallationer og kan fås i mange flotte designs, som matcher urinalstyringer og afdækningsplader.


Læs mere om betjeningsplader