For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Perfekt design møder perfekt funktion

Geberit betjeningsplader til WC og urinalstyring

Badeværelse med Omega30

Betjeningsplader til WC

Geberits betjeningsplader ser ikke bare godt ud - deres alsidige funktioner, som omfatter integreret lugtudsugning i Geberit Sigma40 betjeningspladen, er andre grunde til, at de er en vinder, når der skal vælges betjeningsplade. Der er tre forskellige skyllesystemer tilgængelig, som tilgodeser en række applikationer og særlige krav: Sigma, Omega og Delta .


Badeværelse med Sigma40

Innovative funktioner

Geberit betjeningsplader kombinerer intelligente funktioner med komfort og sikrer dermed en øget følelse af friskhed og renhed på badeværelset: berøringsfri aktivering af WC-skyl, en indsats til WC-tabletter, integreret lugtudsugning, elegante farver og muligheden for lave betjeningspladen plan med væggen.


Badeværelse med Sigma20

Showroom for betjeningsplader

I Geberits showroom, kan du vælge ud fra en lang række designs, produktmaterialer og funktioner for at finde den helt rigtige betjeningsplade til dig og dit badeværelse.


Badeværelse med Sigma10 urinalstyring

Betjeningsplader til urinalstyring

Vi tilbyder urinalstyringer og afdækningsplader, der er det perfekte supplement til designet på Geberits betjeningsplader. På den måde kan du bevare hele designkonceptet på dit nye badeværelse.


Omega70-remote

Fingertryk

Disse små fingertryk er noget du kun finder i Geberits produktsortiment. De kan placeres hvor som helst og giver dermed dig størst mulig fleksibilitet.


Bathroom with Sigma40

Inspiration

Bliv inspireret af vores ideer og skab et badeværelsesdesign, der passer perfekt til din smag og dine behov.