For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

En perfekt pakke

Geberit betjeningsplader

Geberit Duofix bag væggen

Geberit giver pålidelige, diskret løsninger bag væggen, som sikrer perfekt funktionalitet, enestående bekvemmelighed og maksimal holdbarhed. Betjeningspladerne er den eneste del af indbygningscisterne, som brugeren kan se. En lang række muligheder er tilgængelige, hvilket gør det muligt at finde det rigtige produkt til en bestemt anvendelse eller specielle forhold. For at gøre det lettere at matche betjeningspladerne med de passende cisterner, får de alle et "familienavn", som de deler med indbygningscisternerne: Sigma, Omega eller Delta.


Sigma sortiment

Geberit Sigma indbygningscisterne er en god all-round løsning som kan bruges til alle standardløsninger. De matchende betjeningsplader til Sigma cisternerne tilbyder en række innovative funktioner.


Omega sortiment

Geberit Omega er meget alsidig, og det perfekte valg til særlige værelsesdesigns. Omega serien findes i to forskellige installationshøjder, tilbyder en række muligheder til montage af skylaktivering, og inkluderer en meget lille, elegant betjeningsplade.


Delta sortiment

Geberit Delta skyllesystemer er det ideelle valg, når du søger efter Geberit kvalitet , men dit byggeprojekt-budget kræver en billig løsning. De elegante Geberit betjeningsplader i Delta sortimentet - fås i tre farver - er lavet af højkvalitets plast og passer perfekt ind i næsten alt badeværelsesdesign.