For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Sikret komfort

Geberit betjeningsplader indeholder innovative funktioner

Sigma40 med integreret lugtudsugning

Integreret lugtudsugning

Mere behagelig luft på badeværelset: Geberit DuoFresh sikrer friskhed på badeværelset ved at suge luften ind direkte fra toilettet før lugten spreder sig. Den brugervenlige lugtudsugning starter ved et tryk på en knap og slukker automatisk.


Sigma80 komfortfunktion

Berøringsfrit

Geberit betjeningsplader forbedrer dit badeværelsesmiljø ved hjælp af de praktiske og innovative funktioner de tilføjer som f.eks. berøringsfrit skyl, elegante farvesammensætninger og integreret lugtudsugning.


Omega60, plan med væggen

Plan med væggen

Bare det mest nødvendige: Geberit betjeningsplader, der er plan med væggen forhindrer en hver afbrydelse af harmonien i designet på dit badeværelse. Deres minimalistiske elegance gør at de passer perfekt til de nyeste designtrends.


Sigma70, soft-touch

Soft-touch

Takket være soft-touch knapper, kræver det kun et blidt tryk for at aktivere det støjsvage skyl og sikrer dermed at alle kan sove stille og roligt videre.


Sigma50 indsats til WC-tabletter

Indsats til WC-tabletter

Det kan ikke være mere enkelt: Du skal bare åbne Geberit betjeningspladen, placere WC-tabletten i indsatsen bag den og lukke. Den valgfrie indsats passer til de fleste plader i Sigma serien.