For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Lille ændring, stor virkning

Geberit Impuls

Erstatter simpelthen ventilerne

Der er ingen grund til at udskifte ældre synlige cisterner, bare fordi en svømmeventil eller skylleventil er defekt, eller fordi deres vandforbrug ikke længere svarer til den avancerede teknologi. Der findes trods alt Geberit Impuls, der passer til ikke blot enhver ældre Geberit UP, der er blevet fremstillet siden 1964, men også til synlige eller andre cisterner fra utallige producenter af toiletskåle.

Vandbesparende teknologi installeret på ingen tid

Ombygningen til den nye, vandbesparende teknologi kan færdiggøres på ingen tid. På grund af vandbesparelsen sammenlignet med et gammelt anlæg med enkelt-skyl er kundens investering normalt tjent ind efter kun ét år. Udskiftningen kan udføres uden skidt og støj hos kunden.

Passer næsten altid

Til enhver ældre Geberit UP, der er fremstillet siden 1964, er der et passende ombygningssæt til at ombygge fra enkelt-skyl til skyl-stop-skylning eller dobbeltskyl (1978 og nyere).