For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Afprøvet skylleteknologi

Geberit UP uden montageramme

Til tungt og let byggeri uden installationssystemer

Geberit indbygningscisterner kan installeres direkte i et tungt eller let byggeri, hvis der ikke er strenge krav til lydisolering, og hvis bygherren er villig til at give afkald på monteringsfordelene ved Geberit installationssystemer. Indbygningscisternerne uden montageelementer er specielt velegnet til gulvstående WC'er eller til montering i badeværelsesmøbler.

Afprøvet vandbesparende skylleteknologi

Geberit indbygningscisterner kan fås i tre versioner. De er ikke kun udstyret med Geberit UP-teknologi, som har vist sit værd i årtier, men også med indstillelige vandbesparende funktioner og dobbeltskyl eller skyl-stop-skylning.


Geberit Sigma indbygningscisterne

Geberit Sigma indbygningscisterne med en byggehøjde på 112 cm er velegnet til hurtig og nem standardmontering på halvhøje eller hele vægge. Den er designet til frontbetjening.

Geberit Omega indbygningscisterne

Geberit Omega indbygningscisterne gør lave byggehøjder på 82 cm og 100 cm mulige, hvilket giver ekstra muligheder til badeværelsesdesignet. Den er for eksempel egnet til installationssystemer med en hylde til kosmetik og toiletartikler eller til anvendelse under skråvægge og vindueskarme. Kan fås med top- og frontbetjening.