For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Standard til skylleteknologi

Geberit indbygningscisterner

Klassikeren blandt moderne badeværelsesinstallationer

Geberit indbygningscisterne er klassikeren blandt moderne badeværelsesinstallationer og er blevet installeret en million gange over hele verden i mere end 40 år. De er kendt for deres legendariske pålidelighed. Hver enkelt cisterne er testet for tæthed før levering. Den garanterede forsyning af reservedele på 25 år giver en langsigtet sikkerhed.

Kan fås efter eget valg med dobbeltskyl, skyl-stop-skyl eller stort skyl. Geberit Sigma indbygningscisternen kan endda begrænses til 4,5 liter, hvilket gør den ideel i forhold til vandforbrug. Som et resultat har den opnået høje karakterer på WELL-mærkningen.

Forberedt til badeværelsets fremtid

WC-elementerne omfatter et tomrør til vandtilslutningen på Geberit AquaClean douchetoiletter. Med dette tomrør kan din installatør til enhver tid eftermontere et Geberit AquaClean, toilettet som rengør digmed vand. Nogle WC-elementer er yderligere forberedt til Geberit DuoFresh lugtudsugning, som absorberer og fjerner lugte direkte i toiletskålen.


Geberit indbygningscisterner

Geberit Duofix indbygningscisterne

1

En passende model til alle byggesituationer

Passende model

Tegning over badeværelse

Uanset om det er gipsvæg eller en solid konstruktion, uanset om det er nybyggeri eller renovering: Med Geberit Duofix , Geberit GIS og Geberit Sanbloc installationssystemer, har Geberit altid det rigtige produkt klar til en indbygget løsning. En bred vifte af specielle modeller muliggør installation i specielle bygninger.

2

Kvalitet bag væggen

Holdbar polyætylen

Know How Installated

Alle produktert fra Geberit er en del af et velgennemtænkt system. Dette betyder, at vedligeholdelsesarbejdet der kræves kan udføres enkelt og hurtigt. Eftermontering af nye teknologier, f.eks. for at spare vand eller for at montere et douchetoilet, kan også ske uden store udfordringer i de fleste tilfælde.

3

Æstetik og design

Skil dig ud

Geberit Sigma70 betjeningsplade

Med den indbygningsteknologien fra Geberit, installeres alt hvad der hører til bag væggen bag væggen. Kun betjeningspladen forbliver synlig - og de findes i mange forskellige designs. Dette giver dig mulighed for at vise din helt egen stil på badeværelset.

4

Maksimal stabilitet

Installationssystemer

Geberit indbygningscisterne

Ingen slinger, ingen vibrationer: Geberit installationselementer til væghængte toiletter kan bære belastninger på op til 400 kg. Installationen af ​​toiletskålen sker på stålrammen af installationenselementet, som kan klare disse belastninger dag ud og dag ind.

5

Let at vedligeholde

Væghængte toiletter

Væghængt toilet på Geberit Duofix indbygningscisterne

Geberit indbygningscisterner er altid lidt forud for deres tid, fordi Geberit allerede i dag tænker på toilettet i morgen. Særlige forberedelser muliggør montagen af ​​fremtidige produkter, f.eks af et douchetoilet, af Geberit DuoFresh lugtudsugningsenhed eller en berøringsfri betjening. Geberit installationssystemer gør det muligt at installere et væghængt toilet, hvilket letter rengøringen.

6

Holdbar

50 år

Geberit har 50 års erfaring med indbygningscisterner

Det holder - og har gjort det i 50 år: Mere end 60 millioner installerede Geberit indbygningscisterner er det bedste bevis på deres holdbarhed. Disse produkter fungerer så godt, at Geberit giver reservedelsgaranti på alle funktionelle reservedele i mindst 25 år. Reservedele er i øjeblikket også tilgængelige til indbygningscisterner, som blev installeret for 35 år siden.

7

Let vedligeholdelse

Let og hurtigt

Know How Installed

Alle produkter fra Geberit er en del af et velgennemtænkt system. Det betyder, at vedligeholdelsesarbejdet der kræves kan udføres enkelt og hurtigt. Eftermonteringen af nye teknologier, f.eks. for at spare på vandet eller for at montere et douchetoilet, kan også lade sig gøre uden de store vanskeligheder.

8

Fremsynet innovation

Toilettet til i morgen

Geberit AquaClean Sela

Geberit indbygningscisterner er altid lidt forud for deres tid, fordi Geberit allerede i dag tænker på toilettet i morgen. Særlige forberedelser muliggør brugen af ​​fremsynede produkter, som f.eks. et douchetoilet, en Geberit DuoFresh lugtudsugningsenhed eller en berøringsfri betjening.

Geberit Sigma indbygningscisterne

Geberit Sigma indbygningscisterne med en byggehøjde på 112 cm er velegnet til hurtig og nem standardmontering på halvhøje eller hele vægge. Den er designet til frontbetjening.

Geberit Omega indbygningscisterne 12 cm, højde 98 cm

Geberit Omega indbygningscisterne

Geberit Omega indbygningscisterne gør lave byggehøjder på 82 cm og 100 cm mulige, hvilket giver ekstra muligheder til badeværelsesdesignet. Den er for eksempel egnet til installationssystemer med en hylde til kosmetik og toiletartikler eller til anvendelse under hældende tage og vindueskarme. Kan fås med top- og frontbetjening.

WELL - vandeffektivitetsmærkningen

Geberit Sigma og Omega indbygningscisterner

Tildelt den højeste effektivitetsbedømmelse - WELL-mærkningens klasse A