For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Vandafløb hurtigt og pålideligt

Geberit vandlåse til håndvaske

Designet til perfekt gennemstrømning
Geberit vandlåse til håndvaske er formet til optimal gennemstrømning. Geberit bruger blandt andet computeranimeret simuleringsteknologi i sin konstante udvikling af produkter. Vandlåsene til håndvaske giver derfor en høj afløbsydelse såvel som en betydelig selvrensningseffekt, som forhindrer tilstopning.

Omfattende sortiment til ethvert badeværelse
Geberit tilbyder et omfattende sortiment af flotte vandlåse til håndvaske, dels med de klassiske Geberit vandlåse, dels med indbygningsvandlåsene.

Nemme at installere og holdbare
For at sikre en lang holdbarhed og beskyttelse mod korrosion er Geberit vandlåse lavet af plast af høj kvalitet. Geberit vandlåse til håndvaske kan fås, så de passer til typiske berøringsfri armaturer i de almindelige overfladeudførelser blankforkromet og alpin-hvid.


Geberit indbygningsvandlåse til håndvaske giver en æstetisk, komfortabel og barrierefri løsning til at tømme håndvaske. Det fleksible indstillingsområde, som gør dem nemmere at tilpasse til konstruktionssituationen. En fastgjort designafdækning dækker indløbet til indbygningsvandlåsen. Den kan nemt fjernes ved vedligeholdelsesarbejde.


Geberit vandlåse er skjult bag et flot design. De kan derfor integreres på elegant vis i det aktuelle badeværelsesdesign, og de fås i blankforkromede og alpin-hvide udførelser.


Geberit vandlåse er den ukomplicerede og økonomiske klassiker, når det drejer sig om at tømme håndvaske. De kan fås i blankforkromede og alpin-hvide udførelser.