For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Funktionelt pålidelige, rene og sikre

Geberit håndvaskarmaturer

Robuste, funktionelle og æstetiske
I kraft af elektronisk styring reagerer Geberit berøringsfri håndvaskarmaturer hurtigt og aktiverer vandstrålen i håndvasken automatisk. De giver et stærkt indtryk med deres høje grad af funktionel pålidelighed, de er nemme at rengøre, og takket være deres velgennemtænkte, robuste design er de yderst hærværkssikrede. Håndvaskarmaturerne fungerer også pålideligt med vaske i rustfrit stål.

Bredt registreringsområde til pålidelig funktion
Det vekslende system med dobbeltstråle har et usædvanligt bredt scanningsområde til registreringssikkerhed. En regulator til gennemstrømningstiden kan indstilles med Service-Handy, hvilket giver øget sikkerhed og sparer vand. Forskellige driftsprogrammer kan fås, såsom et vandbesparende program, økonomi-tilstand, intervalskylning eller konstant skylning. Intervalskylningen forhindrer, at drikkevandet stagnerer i røret; den konstante skylning kan aktiveres til termisk desinfektion. Indstillingerne kan laves nemt og komfortabelt ved hjælp af Service-Handy. De berøringsfri armaturer kan deaktiveres manuelt i forbindelse med rengøring.


Bredt sortiment, der dækker ethvert anvendelsesområde
Geberit håndvaskarmaturer kan ikke kun leveres til net- og batteridrift, men også i en hydraulisk version. De kan leveres med eller uden blandergreb. Deres blankforkromede overflader og kompakte design gør dem nemme at rengøre og istandsætte og også flotte at se på. Separate systemløsninger kan fås til specielle anvendelser såsom decentraliserede varmtvandsbeholdere.


WELL - vandeffektivitetsmærkningen

Geberit håndvaskarmatur type 185/186

Tildelt den højeste effektivitetsbedømmelse - WELL-mærkningens klasse A