For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Forbundet

Geberit sanitetsprodukter

Alt, hvad et succesrigt installatørfirma har brug for
Enkel montering, overensstemmelse med relevante standarder og direktiver samt økonomisk effektivitet: Geberit produkter og systemer tilbyder alt, hvad installatører og ingeniører behøver for at have succes i deres virksomhed.

Høj pålidelighed og frihed til planlægning
Når man anvender Geberit produkter, installationssystemer og montageelementer, er bygherrer og arkitekter sikret en høj grad af pålidelighed, komfort og frihed med hensyn til planlægning og placering af elementerne samt omkostningseffektive, hurtige fremskridt, ikke blot under renovering men også i nybyggeri.

Bedste tilslutninger
Geberit vandlåse, installationssystemer og andet tilbehør sikrer pålideligt fungerende tilslutninger til håndvaske, køkkenvaske, badekar, brusenicher, urinaler og bideter og giver en optimal tilslutning til afløbssystemet.

Passende tilslutninger til næsten enhver installation
Hvad enten det drejer sig om en standardanvendelse eller specialløsninger, om der er krav til høj driftskomfort eller til særlige adgangsforhold, så har Geberit altid den rigtige tilslutning til næsten alle installationer.