For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Passer til alle behov

Geberit urinalsystemer

Badeværelse med urinalsystem

Fleksibilitet er nøgleordet for Geberit urinalsystemer: den rigtige løsning fås til næsten alle behov og byggeprojekter.

Det omfattende produktsortiment gør planlægningen, installationen og vedligeholdelsen af urinalsystemerne mere enkel.


Fleksibel

Preda med integreret styring

Systemet indeholder den afprøvede indbyggede urinalteknik, urinalteknik integreret i skålen og en løsning til vandfri drift. Udover det er det muligt at bruge flere forskellige strømforsyninger.


Let vedligeholdelse

Åben dockingstation

En nøglefordel når det kommer til vedligeholdelse er let adgang til alle de funktionelle elementer, uden at skulle fjerne urinalskålen. En praktisk dockingstation er derfor blevet udviklet til den indbyggede urinalstyring, hvilket giver direkte adgang.


Vandbesparende

Flow optimering

Skylledysen er designet, så den passer nøjagtigt til skålens indvendige geometri. Det er derfor nok med 0,5 liter vand til at sikre et optimalt skyl. Det er endda muligt at opnå et lavere vandforbrug ved hjælp af de individuelt justerbare skylprogrammer, såsom det intelligente intervalskyl.


Æstetisk

Offentlige toiletter med urinalsystemer

Alle dele af Geberit urinalsystemet passer visuelt perfekt sammen – tidløst designs som passer i alle omgivelser. Forskellige urinalskåle og styringer i mange forskellige designs giver en stor grad af designfrihed.