For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Hurtigere arbejdsproces med elektrohydraulik

Geberit presseværktøj

Brugervenligt presseværktøj
Arbejdet på byggepladserne skal skride hurtigt og sikkert frem for at opnå en høj økonomisk effektivitet. Geberit presseværktøj tilbyder dig teknologi med lav vægt og høj effektivitet til pålidelig presning af alle formstykkerne i Geberits systemer.


Til alle rørdimensioner

Sortimentet strækker sig fra handy presseværktøj til brug ved renovering af badeværelset til elektrohydraulisk værktøj til fremskyndelse af arbejdsprocessen på store byggepladser. Sortimentet fuldendes af tilsvarende pressekæber og -slynger.

Hurtigt, ubesværet arbejde

Den nye generation af hydraulisk presseværktøj (ECO 203, ACO 203, EFP 203) er meget lille, let og nem at bruge. Dette betyder, at arbejdet bliver mindre trættende, og at effektiviteten på byggepladsen øges. Et slankt, skridsikkert to-komponent håndtag sikrer et solidt greb og en ergonomisk håndtering.


Avanceret batteriteknologi og "logbog"

De nye trådløse Geberit presseværktøjer ACO 102 /202 er udstyret med avanceret lithium-ion-batterteknologi. Med presseværktøjernes høje batterikapacitet og minimale energiforbrug er det muligt at nedsætte den tid, der kræves for at lade batteriet op. De korte opladningstider for batteriet og de to medfølgende batterier muliggør konstant arbejde, også med batteripresseværktøjer. En elektronisk "logbog" tæller antallet af presseforløb på Geberit ECO og ACO presseværktøj, og efter 40.000 viser den, at der er brug for et serviceeftersyn. Servicepersonalet kan udlæse alle nødvendige oplysninger fra logbogen og tage disse i betragtning ved istandsættelsen.