For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Altid godt forsynet

Geberit forsyningssystemer

Livliner til moderne bygninger
En moderne bygning fungerer som en kompleks organisme, der skal forsynes med vand, varme, energi og flere andre ting. Geberit leverer de løsninger, som pålideligt og konstant vedligeholder dens funktioner.

Vitale funktioner i gode hænder
Drikkevand, varmeanlæg, gas, industrianlæg, sprinklere og mere: Geberit forsyningssystemer til privat beboelse, industrielle og offentlige anlæg sikrer, at de vitale funktioner på bygninger og anlæg fungerer, som de skal, og de sikrer desuden den pålidelighed, som vores kunder forventer af os.


Drikkevand: vores mest værdifulde ressource

Drikkevand er vores mest værdifulde ressource til opretholdelse af selve livet og også til personlig hygiejne. Det skal leve op til de mest stringente kvalitetsstandarder, og det overvåges derfor strengt. Med anlæg, der er lavet i Europa, sikrer Geberit, at vandkvaliteten i en bygning holdes på det samme niveau, som da det forlod ledningsnettet. Geberit know-how - højdepunktet af mange årtiers erfaring og konstante videreudviklinger i vores interne R&D-afdelinger - garanterer, at installatører, ingeniører, driftsansvarlige og husejere har en pålidelig, avanceret løsning til rådighed, som altid er helt i overensstemmelse med de seneste standarder og forskrifter.

Læs mere om Geberit forsyningssystemer til drikkevandVarmeanlæg: hurtig, pålidelig og økonomisk installation

Rørledningssystemer til anvendelser i varmeanlæg skal opfylde mindst to basale krav: De skal være pålideligt sikrede mod lækage og nemme at forarbejde. Geberit rørledningssystemer kan mere, da vi konstant arbejder på forbedringer og nye løsninger, som installatører kan anvende til at gøre monteringen af varmeanlæg endnu hurtigere og nemmere, og som dermed kan forbedre deres økonomiske succes.

Læs mere om Geberit forsyningssystemer til anvendelser i varmeanlægGas: maksimal sikkerhed er altafgørende

Selvom gasinstallationer kun udgør en lille del af forsyningsledningerne i en bygning, spiller de en vigtig rolle, da de sikkerhedskrav, der skal opfyldes, er meget høje for rør, der transporterer den flygtige og eksplosive energikilde. Geberit forsyningssystemer til gas er derfor genstand for specielt strenge kvalitetskontroller. Hver enkelt formstykke bliver individuelt kontrolleret i adskillige strenge tæthedsprøvninger.

Læs mere om Geberit forsyningssystemer til gasIndustrielle anlæg: skræddersyede forsyningssystemer

Industrielle rørsystemanvendelser er så varierede og talrige, som de områder de anvendes i. Fra anlægsprojektering til bilindustri, fra skibsbygning til forarbejdning af farmaci og fødevarer - Geberits sortiment har praktiske løsninger til damp, procesvand, alkalier, syrer og andre medier.

Læs mere om Geberit forsyningssystemer til anvendelser i industrianlægSprinklere: sluk ilden, inden den spreder sig

Stationære brandbekæmpelses- og sprinkleranlæg er designet til at kunne slukke en brand, når den opstår, for at hindre den i at sprede sig eller til at holde ilden under kontrol, således at den nemt kan slukkes med andre medier. Geberit Mapress pressesystemer er godkendt til et bredt sortiment af sprinkleranlæg og brandslukningsvandrør, og derfor lever det op til de høje krav fra certificeringsinstanserne VdS og FM såvel som DIN-forskrifterne, samt forskellige internationale certificeringsinstitutter.

Læs mere om Geberit forsyningssystemer til sprinklere og brandslukningsvandrør