For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Sikkerhed fremfor alt

Geberit Mapress til sprinkleranlæg

Sikker brandslukning
Sprinkleranlæg skal kunne få en brand under kontrol med det samme, så den ikke får mulighed for at sprede sig. De skal på den ene side være varmebestandige, og på den anden side skal de have en meget effektiv korrosionsbeskyttelse, så de også fungerer helt perfekt i tilfælde af brand selv efter flere år.

Godkendt i overensstemmelse med de vigtigste standarder og forskrifter
Af økonomiske årsager anvendes der normalt anlæg i elforzinket stål, som har en VdS-certificering til vådsprinkleranlæg såvel som "FM APPROVED"-mærket, og som er godkendt til anvendelse i faste vandslukningsanlæg og sprinkleranlæg på skibe. Det er også muligt at anvende Geberit Mapress Rustfrit. Geberit MapressCuNiFe bruges ofte til anvendelser inden for skibsbygning.

Høj korrosionsbeskyttelse
Mapress El-forzinket rør er korrosionsbeskyttet med indvendig og udvendig forzinkning. Mapress Rustfrit har en meget høj korrosionsbeskyttelse i kraft af en legering med et højt indhold af molybdæn. I lukkede systemer udvikler ulegerede rør og rør uden indvendig forzinkning et beskyttende jernoxidlag på grund af reaktionen med oxygen.