For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Beskyttelse til vores mest værdifulde ressource

Geberit drikkevandssystemer

Sikre og rene drikkevandsinstallationer
Drikkevand er vores mest værdifulde ressource. Offentlige leverandører har ansvaret for at sikre, at det ankommer til vores hjem i god kvalitet. Drikkevandsinstallationerne i huset skal sikre, at vandet løber fra vandhanen i den samme kvalitet og uden mikrobiel smitte eller anden forurening. En af Geberits vigtigste opgaver er at udvikle produkter og totale systemer, som kan tilfredsstille disse behov uden undtagelse, og at sikre, at installatører kan drage nytte af en problemfri projektering, der lever op til standarderne.

Kloge løsninger ned i detaljen til hygiejne og andet
Med kloge løsninger såsom en prop på drikkevandsrør, fittings og systemventiler sikrer Geberit, at der ikke kan trænge uønskede partikler ind i de sanitære produkter, fra det tidspunkt hvor de er færdige i produktionen, og til de monteres på byggepladsen. Presseindikatorer og fittings, der er utætte, hvis de er upressede, sikrer en næsten enestående sikker montering.

Know-how til pålideligt høj vandkvalitet
Ud over innovative produkter og optimal projektering er uddannelse og atter uddannelse vigtige elementer hos Geberit. Geberit har gennem mange år opnået et enestående ry i branchen med sine beregningsprogrammer til sikker projektering af drikkevandsinstallationer, såvel som uddannelsesforløb og information til at holde ingeniører og installatører opdateret med de seneste teknologiske udviklinger, standarder og forskrifter.