For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Systematisk, sikker lukning

Geberit systemventiler

Pålideligt pressede
Geberit stopventiler til drikkevandsinstallationer kan installeres meget hurtigt og økonomisk - uden hamp eller skrueforbindelser. De skal simpelthen presses og sparer derfor tid, materialer og omkostninger. Ligesom alle Geberit pressetilslutninger er de upresset utætte, og de letter derfor kontrolarbejdet under tryktesten af systemet. Risikoen for spændingskorrosionsrevnedannelse er ligeledes væk.

Ingen stagnation i ventilen
Geberit systemventiler beskytter drikkevandshygiejnen ved hjælp af kugleventilens intelligente design. Et specielt boret hul på ventilens sokkel sikrer, at kuglens omgivelser konstant skylles med vand, når kugleventilen er åben. Dette forhindrer en død zone, hvor stagnation kan opstå som i konventionelle ventiler, og dermed risikoen for mikrobiel smitte. Dermed fjernes risikoen for smitte af drikkevandet forårsaget af hygiejneproblemer i ventilerne.