For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Stærkt rør

Geberit forsyningssystemer til industrianlæg

Rørledningssystemer til mange medier og anvendelser
Geberits rørledningssystemer har været anvendt i industrien i mange år og er velegnet til et bredt anvendelsesområde og mange forskellige medier. Inden for bilindustrien, anlægsprojektering og skibsbygning er Geberit rørledningssystemer med deres specielle fittings og rør fantastisk udstyret til anvendelse i sådanne miljøer.

Presning: økonomisk, sikker og pålidelig
Kold tilslutning af rørledningssystemer er i dag næsten standard i industrien og har næsten erstattet komplekse processer såsom svejsning og lodning. Tilslutninger, der er lavet ved hjælp af presseteknologi, opnår en meget høj styrke og kan modstå tryk på op til 75 bar afhængigt af dimensionerne. Hurtig forarbejdning betyder finansielle fordele og minimerede driftsstop. Det forbedrer også sikkerheden, når der ikke skal arbejdes med en åben flamme, da brandrisikoen er reduceret.

Geberit kompetencecenter industri
Geberit Competence Center Industry (CCI) vurderer i hvert enkelt tilfælde, hvilket anlæg der egner sig til de industrielle kunders specielle krav, og hvilke specielle funktioner der skal tages hensyn til under projektering og udførelse. Forespørgsler kan sendes via Geberits konsulenter eller på e-mail.

Typiske industrianvendelser:


Maskinkonstruktion Bilindustri Kemi og farmaci Skibsbygning Fødevareindustri
Forarbejdning, afkøling og afioniseret vand Forarbejdning, afkøling og afioniseret vand Forarbejdning, afkøling og afioniseret vand Drikkevandsrør Drikkevandsrør
Trykluft Trykluft Trykluft Opvarmning og afkøling Mættet damp (også cyklisk)
Industrigasser Industrigasser Industrigasser Systemer til maskinrum Industrigasser
Tekniske væsker Tekniske væsker Brandslukningsanlæg Havvandsrør Rengørings-/desinfektionsmidler
Brandslukningsanlæg Olier og brændstoffer   Brandslukningsanlæg