For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Varmetransport i alupex system

Geberit MeplaTherm

Varmeanlæg med alupexrør
Varmeanlæg kan installeres til radiatoren med Geberit Mepla flerlagsrør. Dette er muligt med Geberit MeplaTherm systemkomponenter, som lukker det sidste hul mellem fordeleren og radiatoren. Sammen med det generelle Geberit Mepla sortiment har installatører derfor hele varmeanlægget til deres rådighed.

Visuelt flot tilslutning til radiatoren
Udover de sorte Geberit Mepla flerlagsrør findes der også hvide Geberit MeplaTherm rør til en diskret og flot tilslutning mellem radiatoren og rørsystemet.

Fuldt sortiment til varmeforsyning
Der findes endnu et sortiment af rør og formstykker, såvel som meget andet tilbehør til tilslutning af radiatorer. Der fås pressefittings i PVDF, rødgods eller messing. Geberit MeplaTherm alupexrør i hvid findes i størrelserne 16 til 26 mm. Da større mål sjældent monteres synligt, kan disse kombineres med Geberit Mepla standardsortiment op til en størrelse på 75 mm.