For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Sikker tilslutning

Forsyningssystemer til gas

Gasanvendelse er under sikker kontrol med Geberit Mapress
Fittings og rør skal være i overensstemmelse med specifikke krav til anvendelse i gasrør. Mapress Kobber Gas og Mapress Rustfrit Gas har alle de nødvendige godkendelser til naturgas og flydende gasser såvel som til adskillige tekniske gasser til industrielle anvendelser. Geberit fittings til gasinstallation er mærket med gult, så de er nemme at genkende. En gul o-ring lavet af hærdet acrylonitril-butadien-gummi (HNBR) garanterer en pålidelig tætning. Indtil montering er fittingens pressemuffer beskyttet af en gul prop. Presseindikatoren sikrer også ekstra sikkerhed på Geberit Mapress gasfittings såvel som på alle Geberit metalpressefittings. Den indikerer allerede upressede fittings inden tryktesten.

Geberit Mapress Gas til alle konventionelle dimensioner
Geberit leverer pressefittings til gasinstallationer med kobber i dimensionerne 15 til 54 mm. Kun kvalitetskobberrør, der lever op til DIN EN 1057 / DVGW GW 392 er godkendt til montering med kobberfittings til gas. Mapress Rustfrit Gas pressesystemet kan anvendes til alle rør til naturgas og flydende gas i alle dimensioner fra 15 til 108 mm.