For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Frihed til badeværelset

Geberit installationssystemer

Sådan bygger man badeværelser i dag
Frihed til at designe rummet, hurtigere fremskridt på byggepladsen og omkostningseffektivitet: Dette er, hvad dine kunder forventer i dag, når det drejer sig om at planlægge og virkeliggøre badeværelset. Hvis du bruger de perfekt koordinerede komponenter i Geberit installationssystemer, kan du udvikle skræddersyede og økonomiske løsninger til ethvert byggeprojekt, lige fra ombygning af badeværelset til skabelse af sanitetsfaciliteter i nybyggeri samt i let eller tungt byggeri.


Geberit Duofix er det omfattende sortiment af sanitære genstande med universelle og selvbærende montageelementer i let byggeri. Det er egnet til montering på skillevægge, inden i letvægtsskeletvægge såvel som montering foran halvhøje og hele vægge, ligesom det kan anvendes i nybyggeri såvel som moderniseringer.

Mere om Geberit DuofixGeberit GIS installationssystem er udviklet til præfabrikation og gør montering af sanitetsfaciliteter hurtig, enkel og økonomisk. Der kræves kun tre basale montageelementer til at opbygge hele sanitetsvægge, der kan leveres til byggepladsen, hvor de kun skal befæstiges og tilsluttes.

Mere om Geberit GISGeberit Sanbloc indmuringselementer kan anvendes universelt i tungt såvel som let byggeri. De er ekstremt stabile og selvbærende og velegnet til montage foran og inden i væggen. Cisternen i Geberit Sanbloc indmuringselementer til WC er akustisk adskilt, således at indmuringselementerne er særligt egnet til opgaver med strenge lydisoleringskrav.

Mere om Geberit Sanbloc