For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Alsidigt produkt til præfabrikation

Geberit GIS

Nem præfabrikation af sanitetsinstallationer
Geberit GIS installationssystem blev udviklet til præfabrikation og gør montering af sanitetsfaciliteter hurtig, enkel og økonomisk. Lydisolering er indbygget; anlægget er effektivt akustisk adskilt.

Uden værktøj og alsidig
Med Geberit GIS bliver befæstigelsessystem, montageelementer og gipsbeklædning på anlægget til komplette sanitære vægge og videre til overflader med fliser på blot nogle få trin. Takket være den værktøjsfri tilslutningsteknologi til befæstigelsessystemet kan én enkelt person udføre monteringen alene. Konstruktionstolerancer kan nemt udlignes.

Montageelementer til alt sanitetsudstyr
Der findes montageelementer til væghængte WC'er og Geberit AquaClean, såvel som til tilslutning af Geberit DuoFresh lugtudsugningstilslutning. Der er ligeledes Geberit GIS montageelementer til urinal og bidet, såvel som montageplader til støttegreb i handicapvenlige badeværelser.

Geberit GIS kan bruges i nybyggeri såvel som ved moderniseringer.

  • Ideel til præfabrikation
  • Fleksibel til alle konstruktionssituationer
  • Til nybyggeri og renoveringer
  • Skræddersyet rumdesign: halvhøje, hele vægge, fritstående løsninger
  • Økonomisk takket være lille arbejdsbyrde i forbindelse med montering.Trin 1 Trin 2
Med bare nogle få bevægelser er Geberit GIS ophængningssystem klar til montering i en sanitetsvæg. Montageelementerne integreres i systemet.

Trin 3  
Geberit GIS systemet kan tilpasses alle typer badeværelser. Geberit GIS er særdeles velegnet til præfabrikation.