For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Rene overflader i urinalområdet

Geberit GIS til urinaler

Til synlige og indbyggede styringer
Geberit GIS urinal-elementer kan leveres til forskellige højder til halvhøje og hele vægge. Standardversionen har en styring bag den synlig betjeningsplade. I andre versioner kan styring og betjening leveres som indbygget/helt skjult.

Egnet til næsten alle almindelige skåle
Geberit tilbyder urinal-elementer, som er egnet til montering med næsten alle almindelige urinalkeramik. Der er desuden specielle elementer til montering af delvist nedsænket urinalkeramik såsom Keramag Joly, til urinaler med fyldte rør såsom Laufen Tamaro eller til skylleventiler til montering på væggen.

I konstant drift i mange år
Geberit berøringsfri og pneumatiske skylleteknologi til urinaler har været anvendt i mange år i højfrekvent drift, der er typisk for offentlige og halvoffentlige områder.


GIS installationssystemer til urinaler

Fremstillet til Geberit urinalskåle

Geberit Duofix elementerne passer perfekt til Geberit urinalskåle Preda og Selva, og kan bruges i kombination med indbygget urinalstyring, integreret urinalstyring eller vandfri drift. Elementerne fremstillet til skålene, og det gør installationen lettere.

Passer til næsten alle urinalskåle

Geberit tilbyder urinalelementer, som passer til næsten alle skåle. Derudover findes der elementer til både indbygget og integreret styring - og også til forskellige højder.