For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Passende løsninger til ethvert toilet

Geberit GIS

Montering på hele og halvhøje vægge
Geberit GIS WC-elementer tilbyder passende løsninger til næsten enhver byggesituation. De fås i mange designs og højder. Standardelementer til væghængte WC'er til montering på hele eller halvhøje vægge kan fås i en højde på 114 cm til Geberit Sigma indbygningscisterne 12 cm (UP320) og i højderne 87 og 100 cm til Geberit Omega indbygningscisterne.

Funktionelt udstyr
WC-elementets placering i systemet kan frit bestemmes, så det lever op til kravene for byggeri i handicapvenlige badeværelser. Montageplader til støttegreb kan også fås.

Forberedt til lugtudsugning
Specielle Geberit GIS WC-elementer kan fås til montering af DuoFresh med integreret lugtudsugning.

Afprøvet Geberit teknologi
Geberit GIS elementer til WC er udstyret med Geberit indbygningscisterner, som har vist sit værd i årtier.


Udvalgte eksempler på Geberit GIS WC-elementer:

Geberit GIS WC-element, der er forberedt til DuoFresh lugtudsugning

Specielle Geberit GIS WC-elementer med Geberit Sigma indbygningscisterne 12 cm (UP320) er allerede på forhånd forberedt til montering af DuoFresh med integreret lugtudsugning.
Varenummer 461.370.00.5

Geberit GIS element med Geberit Omega indbygningscisterne

Geberit GIS WC-element med top- eller frontbetjening

Geberit GIS elementer med Geberit Omega indbygningscisterne er egnet til halvhøje installationsvægge. Kan fås med front- eller topbetjening.
Varenummer 461.141.00.1

Geberit GIS WC-element med frontbetjening

Geberit GIS elementer med Geberit Sigma indbygningscisterne er egnet til halvhøje installationsvægge. Geberit Sigma indbygningscisterne bruges til hele installationsvægge.
Varenummer 461.307.00.1