For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Element til let byggeri

Geberit Duofix

Elementer til nybyggeri og modernisering
Geberit Duofix tilbyder et omfattende sortiment af universelle og selvbærende elementer i let byggeri til hele badeværelset. Elementerne, der er egnet til montering på skillevægge, indbygning i letvægtsvægge samt til montering på halvhøje og hele vægge. De bruges i nybyggeri og ved modernisering.

Elementer til hele badeværelset
Der findes elementer til væghængte WC'er og Geberit AquaClean, og til tilslutning af Geberit DuoFresh med integreret lugtudsugning. Der findes også elementer for armaturer til badekar og brusere og til afløb fra bruseren i væggen. Der er også Geberit Duofix elementer til urinal og bidet, hjørnemodeller til væghængte WC'er, såvel som montageplader til armstøtter til badeværelser i care sektoren.

Skræddersyede løsninger til næsten enhver byggesituation
Geberit Duofix tilbyder løsninger til montering på selve byggepladsen. Systemskinne og skaktelementer giver også mulighed for at skabe komplette installationsvægge som Geberit Duofix systemvægge, og de kan ikke blot bruges i næsten enhver standardkonstruktion, de lever også op til specielle krav.Trin 1 Trin 2
Skru skaktelementet ind i systemskinnen, og træk teleskopet ud nedadtil. Sæt skaktelementet ind i systemskinnen, og befæstig det.

Trin 3 Trin 4
Tilpas elementerne med skaktelementet, og befæstig dem med vinkeljernene. Befæstig skaktelementet i skinnen ved hjælp af forbindelsesklemmerne.