For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Elementer til ethvert projekt

Geberit Duofix til toiletter

Mange designs og byggehøjder
Geberit Duofix WC-element tilbyder passende løsninger til næsten enhver byggesituation. De kan fås i mange designs og højder.

Montering på hele og halvhøje vægge
Standard WC-elementer til montering på hele eller halvhøje vægge kan fås i en højde på 112 cm til Geberit Sigma indbygningscisterne og i højderne 82 og 98 cm til Geberit Omega indbygningscisterne.

Løsninger til specielle situationer og funktionel komfort
Forskellige specielle montageelementer giver mulighed for optimeret pladsudnyttelse. Specielle WC-elementer kan også fås til handicap-venlige badeværelser.


Udvalgte eksempler på Geberit Duofix WC-elementer:

Geberit Duofix elementer til WC til armstøtter

Geberit Duofix elementer handicapvenlige badeværelser kan fås med formonterede montageplader til statisk sikker fiksering af støttegreb.
Varenummer 111.375.00.5

Geberit Duofix element med højdejustering

Højdeindstillelige elementer giver mulighed for ombygning af toiletskålen til enhver tid - til større komfort i handicapvenlige badeværelser.
Varenummer 111.396.00.5

Geberit Duofix til WC, forberedt til DuoFresh lugtudsugning

Geberit Duofix elementer (112 cm) er allerede på forhånd forberedt til montering af DuoFresh med integreret lugtudsugning. Der er oplysninger vedlagt Geberit Duofix elementet vedr. montering af eltilslutningen.
Varenummer 111.356.00.5

Geberit Duofix element med justerbar bredde

Geberit Duofix elementer med justerbar bredde kan fås til enkel WC-montering i nicher og separate WC-rum.
Varenummer 111.387.00.5

Geberit Duofix element til hjørnemontage

Elementer til hjørneløsninger er ideelle til montering af toiletskåle i meget små eller dårligt indrettede badeværelser.
Varenummer 111.394.00.5