For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Fremtid indbefattet

Den professionelle løsning til el- og vandtilslutninger til WC

Til fremtidens krav om komfort

Et konventionelt, pålideligt WC-system med vandbesparende dobbeltskyl kan være tilstrækkeligt i dag, men om blot nogle få år ønsker husejeren måske at udvide med et douchetoilet eller en cisterne med integreret lugtudsugning. I en ideel verden ville alle de nødvendige tilslutninger allerede være forberedt, så dyre ændringer på installationen kan undgås.

Forberedt til et douchetoilet

Geberit har ændret WC-elementerne, så de passer til markedets fremtidige krav. Hvad enten det drejer sig om Geberit Duofix, Geberit GIS eller Geberit Sanbloc, så er disse elementer som standard udstyret med tomrør til Geberit AquaClean douchetoilet. De har også en fastgørelse til et tomrør til elektriske kabler, således at enhver indbygning er optimalt forberedt til senere montering af et douchetoilet.

Et informationsskilt under service-åbningen viser den nøjagtige position for tomrøret og eltilslutningen. På denne måde slipper installatøren for at skulle lede efter tilslutningerne bag væggen.


Forberedt til en lugtudsugning

WC-systemer, som også er udstyret med et tilslutningsrør til en lugtudsugning direkte fra toiletskålen, er optimalt forberedt til fremtidens krav om komfort. Derfor anbefaler Geberit, at der installeres WC-elementer med en lugtudsugningstilslutning, når det er muligt.

1. Integreret tomrør til Geberit AquaClean vandtilslutning
2. Integreret tomrør til Geberit AquaClean Sela vandtilslutning
3. Plads til tomrør til elektrisk forbindelse til Geberit AquaClean Sela
4. Plads til tomrør til synlig elektrisk forbindelse til betjeningsplader