For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Geberit nyheder

Teknologi og design i harmoni

Monolith ramme

Lettere end du måske tror

Installationen af en Geberit Monolith til WC er nu blevet endnu lettere. Støtterammen er designet som på en Geberit Duofix indbygningscisterne og kan derfor installeres hurtigt og let.

Geberit Monolith til WC


Sigma30 betjeningsplade

Perfekt form møder perfekt funktion

Bevist holdbarhed med et nyt look: med nye designs og modeller tilbyder Geberit et bredt sortiment af betjeningsplader.

Geberit betjeningsplader


Mapress pressekæber

Geberit pressekæber til d76.1, d88.9 og d108

Forbedret håndtering takket være snap mekanismen. De nye pressekæber vejer også mindre og er mere kompakte end deres forgængere.

Værktøjer og tilbehør


Geberit CleanLine afløbsrender

Geberit CleanLine afløbsrender

Du vil gerne have et smart gulvafløb og samtidig undgå skidt og snavs? Så er Geberit CleanLine afløbsrender den helt rigtige løsning for dig.

Geberit CleanLine afløbsrender


Geberit AquaClean Tuma

Geberit AquaClean Tuma

Det nye Geberit AquaClean Tuma douchetoilet tilbyder fordelene ved rengøring med vand til alle hjem. Bag det elegante design gemmer der sig gennemtænkt teknologi.

Geberit AquaClean Tuma


Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera

Innovationer som for eksempel WhirlSpray doucheteknologien, et hybridt varmtvandssystem og TurboFlush flush skylleteknologien gør AquaClean Mera douchetoilettet helt specielt. Fra foråret 2017 kan du vælge mellem to designs, der passer til dine behov for komfort: Comfort og Classic.

Geberit AquaClean Mera


Geberit Pluvia

Geberit Pluvia

Geberit Pluvia tagbrønde 12 l/s og 25 l/s er blevet redesignet og er nu endnu mere kompakte og lette at håndtere. Det nye sortiment passer som sædvanligt til mange forskellige tagkonstruktioner.

Geberit Pluvia


Mepla pressekæber

Vedligeholdelsesfri Geberit Mepla pressekæber

De nye Geberit Mepla pressekæber til kompatibilitet [2] kræver ikke nogen vedligeholdelse på noget tidspunkt. Dette betyder, at de altid er klar til det næste projekt uden at skulle tænke på ekstra vedligeholdelsesomkostninger.

Geberit Mepla