For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Funktionel skønhed

Geberit Monolith

Perfekt fusion af form og funktion

I Geberit Monolith har Geberit udviklet en komplet serie til hele badeværelset. Kombinationen af funktion og design fungerer, både i et nybyggeri og i et renoveret badeværelse. Ikke mindst fordi WC-modulerne kan kombineres med adskillige toiletskåle, hvilket giver kunden en stor valgfrihed. Al teknologien er skjult bag glasfronten og er tilgængelig via toppen af modulet. Geberit overgår også alle forventninger, når det drejer sig om hurtig, let og ukompliceret montering. Et godt eksempel er WC-modulet, som er designet som en Geberit Duofix indbygningscisterne.

Udvidelse af Geberit Monolith produktsortiment
Geberit Monolith familien har taget imod det nyeste medlem: Geberit Monolith Plus. Fremtidige brugere vil nyde de ekstra behagelige funktioner som f.eks. lugtudsugning, det diskrete ComfortLight og de eletroniske soft-touch knapper.