For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Prisvindende design installeret i en håndevending

Geberit Monolith til WC

Afprøvet teknologi med et nutidigt design
Geberit Monolith modul til WC er blevet anerkendt med adskillige internationale priser og er også blevet rigtigt godt modtaget af slutbrugerne.Hele teknologien i Monolith, inklusiv cisterne, er placeret i et elegant modul, som kan kobles til enten en væghængt eller en gulvstående WC-skål. Glasfronten fås også i flere forskellige farver. Tilføjelsen af Geberit Monolith Plus giver endnu flere funktioner.


Klar til brug på blot få timer
Med en front lavet af hærdet glas og elegante sider af aluminium gør Geberit Monolith en god figur i ethvert badeværelse. I de fleste tilfælde kan det tilsluttes de eksisterende tilslutninger til vand uden ændringer af eksisterende installationer. Monteringen kan udføres af en installatør, uden at der opstår ret meget støv, skidt eller støj under arbejdet. Monolith kan installeres lige så hurtigt som Duofix indbygningscisternen ved at bruge samme fremgangsmåde. Og toilettet er klart til brug på blot få timer.

Topkarakterer for økonomisk vandforbrug
Modulet kan fås i to højder, nemlig på 101 cm, og egnet til Geberit Monolith til håndvaske på 114 cm - og leveres i tre modeller til væghængte og gulvstående WC'er samt Geberit AquaClean. Modulet til WC'er har fået topkarakterer på vandeffektivitetsmærkningen (WELL label fra EUnited Valves).

WELL - vandeffektivitetsmærkningen

Geberit Monolith til WC

Tildelt den højeste effektivitetsbedømmelse - WELL-mærkningens klasse A

Nyhed: Geberit Monolith Plus - Attraktiv og praktisk!

Geberit Monolith Plus

1

LED belysning

ComfortLight

LED belysningen i syv forskellige farver tænder automatisk, når man nærmer sig toilettet. Det giver både orienteringslys og en behagelig atmosfære.

2

Dag/nat sensor

Lysstyrke sensor

Lysstyrken med dag/nat sensor kan slukkes manuelt. Den aktiverer automatisk ComfortLight, når det bliver mørkt.

3

Aktivering af lugtudsugnig

Brugeridentifikation

Brugeridentifikationen aktiverer lugtudsugningen så snart nogen sætter sig på toilettet.

4

Effektiv lugtudsugning

Keramisk filter

I dag er der ikke nogen, der skal finde sig dårligt lugt på toilettet. Lugtudsugningen er baseret på keramisk filter teknologi – en ualmindelig effektiv metode til at fjerne dårlig lugt. Det letudskiftelige keramiske filter er særdeles holdbart (> seks år).

5

Næsten lydløs

Stille ventilator

Den ekstremt stille ventilator sikrer effektiv lugtudsugning direkte ned i toilettet og er vist ved et pulserende lys.

6

Let aktivering af skyl

Soft-touch betjening

Soft-touch betjeningen kræver kun et let tryk for at aktivere dobbeltskyllet. Alle indstillingerne kan justeres på kontrolpanelet, fx. til farverne på lyset.

7

Passende WC skåle

Kompatibilitet

Praktisk talt alle WC skåle på markedet og Geberit AquaClean douchetoilettet passer til Geberit Monolith Plus.

8

Eltilslutning nødvendig

Let at installere

Hvis der allerede er eltilslutning ved toilettet er det legende let at installere Geberit Monolith Plus. Det er også utroligt let at servicere modulet, da det er let at nå alle komponenter.

Lugtudsugning direkte gennem WC skålen
En effektiv lugtudsugningsenhed giver en velkommen dosis af friskhed og velvære. Geberit Monolith Plus gør det både enkelt og elegant. Det passer til næsten alle tilgængelige WC skåle og Geberit AquaClean douchetoiletter


Innovativt og velgennemtænkt
Hvis der er en eltilslutning tilgængelig, er Geberit Monolith Plus en fornøjelse at installere. Den er også utroligt let at servicere og alle reservedele er lette at skaffe.


Funktioner
Om natten giver et svagt LED lys diskret, indirekte lys når nogen nærmer sig toilettet. Du kan programmere lysets farve og intensitet, så det passer dine individuelle behov. Elegante soft-touch knapper garanterer også ekstraordinær støjsvag skylaktivering for at undgå at vække andre.


Designpriser