For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Geberit AquaClean Sela

En ny dimension af renhed

Geberit AquaClean Sela passer diskret ind i ethvert badeværelsesdesign. Til krævende kunder, som sætter pris på moderne design. Udover den væghængte Geberit AquaClean Sela, er det nu også muligt at få en gulvstående udgave.

Usynlig teknologi
Takket være det tidløse design, de skjulte beslag og den elegante overflade Geberit AquaClean Sela et almindeligt toilet. Den intelligente teknologi til douchefunktionen og tilslutningerne til el- og vandforsyningen er diskret integreret i toiletskålens indre.

Enkelt design
Geberit AquaClean Sela supplerer produktfamilien med en design-orienteret model, der er skabt af arkitekten og designeren Matteo Thun. Med sit klare udtryk af form og integreret douchefunktion passer den ind i næsten ethvert badeværelsesmiljø. Den kombinerer de moderne krav om hygiejne, design og bæredygtighed.

Passende til enhver byggesituation
Geberit AquaClean Sela fås i to versioner: væghængt eller gulvstående. Den gulvstående variant passer især til renovering, hvor der er gulvafløb og er derfor det ideelle match til Geberit Monolith WC modul.


Behagelig douchestråle
En luftig, blød douchestråle med kropstemperatur rengør dig berøringsfrit med et tryk på en knap. Geberit AquaClean er et attraktivt alternativ til det klassiske bidet.

Pulserende stråle
Douchearmens bløde fremad- og bagudgående bevægelse sikrer en særligt grundig rengøring.


Ergonomisk designet toiletsæde
Siddekomfort til dig: Geberit AquaClean Sela tilbyder en ergonomisk sædegeometri såvel som en stor sædeåbning.

Hightech til toiletsæde og -låg
I lighed med alle Geberit AquaClean-modeller fungerer denne også med en sænkningsautomatik (soft-closing og soft-stop-åbningsfunktion), dvs. at specielle dæmpere affjedrer toiletsæde og -låg.


Let at betjene
Kontrolpanelet på højre side af douchetoilettet er designet, så knapperne kan betjenes, uden at man ser på dem. Med kun fem knapper er fjernbetjeningen også intuitiv og nem at anvende. Det er meget nemt at starte doucheforløbet ved at trykke på en stor, rund knap, der er fremhævet med en blå LED-ring.


Brugeridentifikation og energibesparende funktion
Takket være integreret brugeridentifikation starter vandopvarmningen automatisk, når du nærmer dig toilettet. Alle Geberit AquaClean-modeller lever desuden op til kravene for europæisk økodesign (ErP-direktivet), og takket være den integrerede energisparefunktion forbruger de kun et minimum af energi, også i standbytilstand.

Automatisk dyserengøring
Douchens dyse skylles automatisk med frisk vand før og efter brug for at holde den ren.

Enkel rengøring af WC'et
Når toiletsæde og -låg skal rengøres, kan de afmonteres med hænderne på ingen tid. Den keramiske overflade er også smudsafvisende og derfor særligt nem at rengøre.