For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Geberit AquaClean Mera

Et mesterværk i funktion og design

Geberit AquaClean, krom designafdækning

Geberit AquaClean Mera sætter nye standarder på alle områder: det bedste indenfor design, komfort og teknologi. Den fås i to designs: Geberit AquaClean Mera Classic, som imponerer med sin høje kvalitet, og Geberit AquaClean Mera Comfort, som også tilbyder ekstra komfortfunktioner.


Overbevisende argumenter:

 • Højkvalitets produkt materialer, bløde linjer og flydende overgange adskiller Geberit AquaClean Mera fra andre produkter.
 • Den patenterede WhirlSpray doucheteknologi sikrer særlig grundig, forfriskende og vandbesparende rengøring.
 • Det hybride varmtvandssystem, der består af en kombination af gennemstrømningsvandvarmer og varmtvandsbeholder, sørger for vedvarende varmt vand med det samme.
 • Den innovative TurboFlush-skylleteknik med den asymmetriske indvendige geometri i toiletskålen uden skyllekant, som er udviklet af Geberit, er et yderligere kendetegn ved AquaClean Mera. Den muliggør et særligt grundigt og støjsvagt skyl.
 • Ubehagelige lugte fjernes med den integrerede lugtudsugningsenhed. På Comfort modellen er den automatiske åbning af toiletlåget, orienteringslyset og sædevarmen styret af en nærhedscensor.
 • Alle tekniske dele er helt integreret i douchetoilettet.
 • Kan installeres af en enkelt fagmand.

Oversigt over de mange funktioner

Geberit AquaClean Mera blankforkromet Geberit AquaClean Mera alpinhvid
 • Geberit AquaClean Mera blankforkromet
 • Geberit AquaClean Mera alpinhvid

Ti gode grunde til at vælge Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera med åbent toiletlåg

1

WhirlSpray doucheteknologi

To dyser gør en mærkbar forskel

Geberit AquaClean Mera WhirlSpray

Et pulserende douchespray – forfinet med dynamisk lufttilførsel – sikrer en mere intens rengøring, en særlig behagelig og forfriskende følelse og vandbesparende.

2

TurboFlush skylleteknologi

Optimalt skyl

Geberit AquaClean Mera TurboFlush

Den innovative TurboFlush-skylleteknik med den asymmetriske geometri i toiletskålen, som er udviklet af Geberit, muliggør en særlig grundig og støjsvag skylning. Den opnås blot ved en åbning i den ene side, samt at skyllevandets strøm føres optimalt. Toiletskålen i høj kvalitet er forsynet med en speciel overfladebelægning mod smudsaflejringer. Utilgængelige områder er kraftigt reduceret; der er slet ingen hjørner og kanter.

3

Automatisk toiletlåg

Kræver ingen unødvendig indsats

Nærhedscensoren sørger for at toiletlåget åbner automatisk. Du behøver heller ikke at lukke toiletlåget – det sørger toilettet også for. Denne funktion sikrer at toilelåget altid lukker efter brug. Hvad kunne være mere behageligt?

4

Ladydouche

En diskret dyse

Geberit AquaClean Mera Ladydouche

Den separate ladydouche udmærker sig ved en særligt blød douchestråle. Dens dyse er integreret i douchearmen og er dermed altid hygiejnisk beskyttet, når den ikke er i brug.

5

Lufttørrer

Kan en tørrer være intelligent?

Geberit AquaClean Mera lufttørrer

Ja, tørrearmen køres ud uafhængigt af douchearmen og indstiller sig automatisk til dennes position for at sikre en optimal tørring. Tørrefunktionen tager højde for, at varmefølsomheden ændrer sig, mens huden tørrer.

6

Varme i toiletsædet

Komplet sædekomfort

Geberit AquaClean Mera varme i toiletsædet - kun på Geberit AquaClean Mera Comfort

Fordelen ved varmen i toiletsædet, som kan indstilles individuelt, er hurtigt tydeligt. Takket være censoren i douchetoilettet begynder sædet af varme op så snart du nærmer dig.

7

Integreret lugtudsugning

Hvorfor blive ved med at lufte ud?

Geberit AquaClean Mera integreret lugtudsugning

Ubehagelige lugte bliver straks opdaget i det keramiske filter og neutraliseres af et integreret langtidsholdbart filter. Efter to minutters lugtudsugning er efterfølgende lugtudsugning overflødig.

8

Orienteringslys

Stemningsfyldt fingerpeg

Geberit AquaClean Mera orienteringslys - kun på Geberit AquaClean Mera Comfort

Et diskret lys tiltrækker straks opmærksomheden – og hjælper dig til at finde vej om natten. Det stemningsfyldte lys aktiveres når du nærmer dig douchetoilettet og lyser i 7 forskellige farver,d er kan indstilles individuelt.

9

Fjernbetjening

Intuition til fingerspidserne

Geberit AquaClean Mera fjernbetjening

Fjernbetjeningen er overskuelig og ligger godt i hånden. Samtlige indtastninger kan foretages med én hånd. Et enkelt klik på en knap er nok til at hente de personlige indstillinger for vandtemperatur, douchestrålens styrke og douchearmens position. Ved hjælp af displayet på bagsiden af fjernbetjeningen kan man kontrollere tilpasninger for afstandssensoren og øvrige profilindstillinger og ændre dem via en menu.

10

Kompatibilitet

Den praktiske løsning

Geberit AquaClean Mera med Monolith

Takket være Geberit installationsteknik, kan Geberit AquaClean Mera installeres i næsten alle byggesituationer. Douchetoilette er kompatibelt med alle installationssystemer og Geberit Monolith.

Hvad der behager dine kunder…

Takket være de ubegrænsede muligheder med Geberits installationsteknologi, kan du stærkt anbefale den nye Geberit AquaClean Mera til næsten enhver byggesituation. Hvis de fysiske egenskaber på de mest omfattende Geberit douchetoiletter allerede har gjort indtryk, så vil overfloden af komfortfunktioner imponere dine kunder - og med rette.

…vil også behage dig

Geberit AquaClean Mera giver masser af grunde til at fejre - fra planlægning og installation helt frem til vedligeholdelse. Bortset fra strømforsyning, er ingen yderligere planlægning krævet gennem hele projektet. Desuden er det ikke nødvendigt at integrere en ekstra sikring for fuldt ud at overholde EN1717 og EN13077 drikkevandsforeskrifter. Hele systemet, herunder vand- og eltilslutninger, er placeret bag en elegant cover lavet af højkvalitets plast. Dette kan let fjernes for at sikre let adgang til alle komponenter. Installation kan desuden udføres af en enkelt fagmand takket være den integrerede monteringshjælp. De præmonterede lydisoleringsmåtter på metalrammen letter også monteringsarbejdet yderligere

 • Geberit AquaClean Mera system
 • Geberit AquaClean Mera med Monolith