For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Geberit AquaClean 5000

Forfriskende ekstrafunktioner i kompakt form

Geberit AquaClean 5000 har endnu flere funktioner end Geberit AquaClean 4000. Toiletsædet kan kobles til konventionelle toiletter på ingen tid. Omfattende douchefunktioner og lugtudsugning afrunder oplevelsen af velvære.

Douchetoilet sæde med matchende WC-skål
Douchetoilet sædet kan nu kombineres med en elegant matchende WC-skål - Til kunder der ønsker at gå et skridt videre med designet i deres badeværelse


Doucheprincip
Mens du sidder komfortabelt, rengør en douchestråle med kropstemperatur dig med et tryk på en knap og på et intensitetsniveau, der passer dig. Geberit AquaClean tilbyder dermed et attraktivt alternativ til det klassiske bidet.

Komfortable douchefunktioner
Geberit AquaClean 5000 tilbyder også en pulserende stråle til en helt igennem ren og perfekt WC-hygiejne.


Nem at installere - ideel også til lejeboliger
Geberit AquaClean 5000 kan nemt erstatte dit eksisterende toiletsæde og -låg. Eftermontering er let at montere med Geberit AquaClean designpanel. Og en yderligere fordel er: hvis du flytter til et andet hus, kan du simpelthen tage toiletsædet med dig.


Meget brugervenlig
Knapperne, der sidder på siden, er meget nemme at bruge.


Renhed uden sidestykke
Brusedysen skylles automatisk med frisk vand før og efter hver bruseproces.

Integreret lugtudsugning
Lugtudsugningen aktiveres automatisk, så snart du sætter dig ned.

Hightech til sæder og låg
Alle Geberit AquaClean-modeller indeholder en automatisk soft-closing-mekanisme, dvs. specielle dæmpere, som sørger for, at toiletsæder og -låg bevæger sig op og ned uden en lyd. Sædet giver ergonomisk komfort og kan nemt afmonteres for rengøring med blot nogle få, enkle bevægelser.

Integreret børnesikring
Brugergenkendelse tjener også som børnesikring: funktionerne aktiveres kun, hvis der er nogen, der sætter sig på toilettet.

Designikon til badeværelset
Se badeværelser med Geberit AquaClean og få den inspiration, du har brug for til at skabe dit drømmebadeværelse.

Til billedgalleri