For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Geberit AquaClean designpanel

Perfekt komfort
Geberit AquaClean er naturligvis også egnet til efterfølgende montering i dine kunders badeværelse/WC. Hvis de nødvendige forsyningslinjer ikke allerede findes i væggen, kan de nu installeres yderst nemt, således at de er skjult: takket være det nye Geberit AquaClean designpanel.

Visuelt succesfuld opgradering
Når du renoverer dit badeværelse med det nye Geberit AquaClean designpanel, sikrer den efterfølgende opgradering af et WC med et Geberit AquaClean toiletsæde et æstetisk tiltalende og elegant resultat, uden at det er nødvendigt at gribe ind i basisstrukturen. Efterfølgende monteringer af komplette anlæg er også mulige med Geberit AquaClean designpanel, uden at der er brug for ombygning. Vandforsyningsrøret er skjult bag designpanelet, som har en integreret plade til dobbeltskyl. Dette betyder, at også ældre skylleplader kan erstattes med noget, der er mere æstetisk tiltalende.


To modeller
Der er to typer Geberit AquaClean designpaneler: et sæt med én del til toiletsæder og et sæt med to dele til komplette anlæg. Begge typer er designet til brug med Geberit UP300 og UP130 indbygningscisterner (cisterner skjult bag væggen) og kræver keramikenheder til væghængte toiletter. Geberit UP320 cisternen har allerede en ledning bag væggen til efterfølgende montering af et Geberit AquaClean med et skjult vandforsyningsrør. Geberit AquaClean designpanel er også en storartet løsning, hvis du ikke ønsker at bore i eksisterende fliser, da det også kan bruges i dette tilfælde.


Fordele ved Geberit AquaClean designpanel:

  • ingen synlige tilslutningsledninger
  • enkelt, elegant komplet anlæg til ethvert badeværelse/WC
  • ingen indgriben i basisstrukturen