For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Geberit AquaClean 4000

Hygiejne til ethvert hjem

For kunder, som ikke ønsker at udskifte deres eksisterende toilet - for eksempel fordi deres boligsituation ikke tillader det - tilbyder et Geberit AquaClean toiletsæde den perfekte løsning til dit badeværelse. Geberit AquaClean 4000 kan kobles til eksisterende toiletter på ingen tid. Med sit elegante design kan man knapt nok se forskel på Geberit AquaClean 4000 og et konventionelt toiletsæde.

Funktioner:

Douchetoilet sæde med matchende WC-skål
Douchetoilet sædet kan nu kombineres med en elegant matchende WC-skål - Til kunder der ønsker at gå et skridt videre med designet i deres badeværelse


Doucheprincip, der giver en følelse af fuldkommen friskhed
Mens du sidder komfortabelt, rengør en douchestråle med kropstemperatur dig med et tryk på en knap og på et intensitetsniveau, der passer dig. Du vil føle dig helt ren og frisk.

Hygiejnisk ren
Douchens dyse bliver automatisk rengjort før og efter brug af toilettet.


Let at installere
Geberit AquaClean 4000 kan nemt erstatte dit eksisterende toiletsæde og -låg, og din lokale installatør kan tage sig af de nødvendige strøm- og vandtilslutninger. Eftermontering er særligt nem at montere Geberit AquaClean designpanel. Den eksisterende vandtilslutning kan derfor også bruges til douchefunktionen, og da vandtilslutningen til toiletsædet er skjult bag designpanelet, er det ikke nødvendigt med ændringer i den eksisterende installation. Og hvis du flytter til et andet hus, kan du simpelthen tage toiletsædet og designpanelet med dig. Geberit AquaClean kan også bruges som et almindeligt toilet... men det ville selvfølgelig være lidt en skam!


Meget brugervenlig
Kontrolknapperne på siden er meget nemme at bruge.

Ergonomisk designede sæder og låg
Som alle Geberit AquaClean-modeller indeholder denne også en automatisk soft-closing-mekanisme - specielle dæmpere, der sørger for, at toiletsæder og -låg bevæger sig op og ned uden en lyd. Sædet giver optimal komfort og kan nemt afmonteres for rengøring med blot nogle få, enkle bevægelser.

Designikon til badeværelset
Se badeværelser med Geberit AquaClean og få den inspiration, du har brug for til at skabe dit drømmebadeværelse. Hvad enten du leder efter et klassisk, moderne eller helt naturligt design, vil Geberit AquaClean modellerne få ethvert badeværelse til at se bedst muligt ud. Forbered dig på at blive inspireret.

Til billedgalleri