For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Geberit AquaClean.

Toilettet, som rengør dig med vand.

Geberit AquaClean forener pålidelig kvalitet, ultimativ komfort og elegant design til badeværelset. Stift bekendtskab med det bedste douchetoilet i sin klasse, som vil glæde selv dine mest krævende kunder.

Det brede sortiment spænder fra en enkel basismodel videre til det individuelle forkælelsesprogram til kvalitetsbevidste kunder - opdag de mange muligheder!


Geberit AquaClean har den rette model til enhver boligsituation og til ethvert ønske. Med Geberit AquaClean toiletsæder kan eksisterende toiletter hurtigt og nemt laves til douchetoiletter - ideelle til lejere og til alle, der ikke ønsker at udskifte hele toilettet. Det elegante, komplette WC-system integrerer douchefunktionen i en enkel keramikenhed og passer harmonisk ind i ethvert badeværelsesmiljø - det perfekte valg til renoveringer og nybyggerier.Geberit AquaClean bringer fremtidens hygiejnestandarder ind i badeværelset. Du bliver gjort ren ikke bare med papir, men blidt og plejende med kropsvarmt vand. Dette efterlader dig ikke blot med en følelse af friskhed og renhed - den forbedrede hygiejne yder et væsentligt bidrag til sundheden og velbefindendet.

Afhængigt af modellen er Geberit AquaClean udstyret med forskellige ekstra funktioner til endnu større komfort. Disse omfatter for eksempel en pulserende stråle til særlig grundig rengøring, en stråle til kvinder til blid intim og personlig hygiejne, en varmlufttørrer til blid tørring og en fjernbetjening, som kan styres individuelt.