For at yde dig den optimale service bruger vi på cookies på denne hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til denne funktion. Find mere information i vores databeskyttelseserklæring.

OK

Ansvarsfraskrivelse

Geberit er glad for, at du besøger denne hjemmeside, og at du interesser dig for produkterne. Bemærk venligst den følgende ansvarsfraskrivelse.

Databeskyttelse

Sikkerheden for dine personlige data er yderst vigtig for Geberit. Vi behandler de data, som vi bliver betroet, meget forsigtigt, med streng fortrolighed og i overensstemmelse med de juridiske krav. Vores databeskyttelseserklæring har til hensigt at give dig helt klar information om, hvilken slags data vi indhenter, behandler og gemmer og til hvilket formål.

Copyrights

© Copyright Geberit. Alle rettigheder forbeholdes. Tekst, billeder, grafik, animationer, videoer, lydfiler og andre objekter, såvel som deres layout på hjemmesiden er underlagt copyright og andre beskyttelseslove.

Denne hjemmesides indhold må ikke kopieres til kommerciel anvendelse, distribueres, ændres eller gøres tilgængeligt for tredjepart uden forudgående tilladelse fra Geberit. Bemærk, at nogle billeder på hjemmesiden er underlagt tredjeparts copyrights.

Varemærker

Hvis ikke angivet på anden vis, er alle varemærker på denne hjemmeside underlagt Geberits varemærkerettigheder. Dette gælder særligt for mærkevarer, logoer og emblemer.

Licenser

Geberit ønsker at præsentere en innovativ og informativ hjemmeside. Den intellektuelle ejendom herpå er beskyttet, inklusiv patenter, mærkevarer og copyrights. Der gives ingen licenser via denne hjemmeside til anvendelsen af Geberits eller tredjeparts intellektuelle ejendom, med mindre dette udtrykkeligt er angivet på anden vis.

Ansvar

Geberit skaber og opdaterer indholdet præsenteret på vores hjemmeside med den størst mulige omhu. Vi giver dog ingen garanti for, at indholdet er præcist, opdateret og komplet. Ethvert ansvar for skader, der opstår direkte eller indirekte fra anvendelsen af hjemmesiden, udelukkes i den udstrækning, loven tillader det.

Denne ansvarsbegrænsning gælder ikke i tilfælde af skade på liv, lemmer og helbred eller i tilfælde af skade forårsaget af forsætlig eller groft uagtsom pligtforsømmelse fra Geberits side.

Geberit påtager sig intet ansvar for den tekniske funktionalitet (især fravær af virus) og indholdet af tredjeparts hjemmesider, som der er referencer eller links til på hjemmesiden.